PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 26.10.2017

Pärast 2016. a esitletud revolutsioonilise C3 ja tänavusel aastal ilmavalgust näinud mudelite C3 Aircross and C5 Aircross järel astub Citroën sammu veelgi edasi ning üllatab maailma uue kompaktklassi luukpäraga C4 Cactus. Uus ja erakordselt silmatorkava kujustusega C4 Cactus ühendab endas eelmise põlvkonna C4 Cactuse isikupära ning mudelilt C4 tuntud mugavuse, olles nõnda järeltulija mõlemale mainitud mudelile.

Julge, kuid samas elegantne disain – segiajamatu igal juhul

Uus C4 Cactus väljandab oma isikupära uuenenud reljeefse esiosa, muudetud tiibade ja uste ning 3D-stiilis LED-tagatuledega. Tänu oma erakordsetele proportsioonidele raputab uus C4 Cactus kahtlemata kõike, mida maailm on seni tundnud kompaktse luukpärakere nimetuse all. C4 Cactuse 2,6-meetrine teljevahe ning lühikesed esi- ning tagaülendid tagavad suurepärase salongiruumikuse juures head sõiduomadused nii kitsastes linnaoludes kui maanteel.


Uus mudel kannab edasi tänaseks juba klassikalisi Citroëni disainilahendusi nagu Airbump®, mis on nüüdseks kolinud uste keskosalt alaserva. Ulatuslik klaaspind loob mulje auto kohal hõljuvast katusest, kahes osas esi- ning 3D-stiilis tagatuled on tuttavad juba varasematelt mudelitelt nagu C3 või C4 Picasso. Saadaval on 31 erinevat eksterjööri lahendust, mis moodustatakse 9 kerevärvi ning auto omaniku maitsemeelt rõhutava 4 stiliseeriva värvipaketi abil.

Sisemus on citroënilikult funktsionaalne, kuid samas laitmatult puhas kõigest ebavajalikust, saavutamaks võimalikult lõõgastavat ning rahulikku miljööd. Valikus on 5 erinevat interjööri, mis omakorda aitavad esile tuua C4 Cactuse valgusküllasust, mugavust ning kasutatavate materjalide naturaalsust.

Ultramugav – see on automaailma uus dimensioon, see on uus C4 Cactus

Uus C4 Cactus on võtnud ülesandeks viia mugavus automaailmas täiesti uuele tasemele. Kasutades Citroën Advanced Comfort® programmi käigus omandatud teadmisi, saab uus C4 Cactus olema esimene Euroopa turule toodud Citroën, mis kasutab Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) vedrustust. Selle ülesandeks on luua C4 Cactuse sõidust „lendava vaiba“ kogemus, triikides rataste alla jääva teest välja viimse kui ebatasasuse.


Ühtlasi on uus C4 Cactus on maailma esimene auto, mis kasutab Advanced Comfort Seats istmeid, pakkudes selle abil enneolematut mugavuskogemust. Olulist rõhku on uus C4 Cactuse juures pandud mürasummutusele. Kasutusel on 12 juhiabisüsteemi ning auto suutlikkuse eest hoolitsevad moodsad säästlikud jõuallikad, mille sooritusvõime on osaks uue C4 Cactuse meelerahu pakkuvast sõidukogemusest. Sarnaselt kõigi teiste Citroëni sõiduautodega saab uus C4 Cactus 6 a / 120 000 km pikkuse pikendatud garantii.

Uus C4 Cactus saabub Eestis müügile veebruari lõpus.

Töölaua versioon