PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 14.12.2017

Parima auto valimisel ühena kuuest kandidaadist finaali jõudnud C3 Aircross võitis maineka Autobest "BEST Buy Car of Europe" auhinna.

Autobest on alates aasta auto auhinda välja andnud 2001. a alates. 31 Euroopa riigi 31 ajakirjaniku osalemisel läbiviidav konkurss võrdleb kandidaate 13 kriteeriumi alusel, nende seas hinna eest saadav väärtus, disain, mugavus, tehnoloogilisus ning isegi hooldusvõrgule ligipääsetavus ning varuosade kättesaadavus.

Sammudes oma ammuse eelkäija ning 2003. a sama auhinna võitnud C3-e jälgedes, jäi uus C3 Aircross žüriile silma oma unikaalse, jõulise ning värske välimuse poolest. Järjekorras 17. Autobest aasta auto auhinna võitnud C3 Aircross rääkisid veel hulganisti juhiabisid, erakordne ruumikus ning suurepärane hinna-kvaliteedi suhe.

Uus C3 Aircross on üheks osaks Citroëni strateegiast siseneda SUV-de turule. Alates esitlusest tänavuse aasta oktoobris on seda eeltellitud 30 000 eksemplari. Kliendid langetavad oma valiku peamiselt C3 Aircrossi praktilise, valgusküllase ja äärmiselt modulaarse interjööre tõttu. Auto ulatuslikud personaliseerimisvõimalused lubavad valida 90 välisilmse ning 5 sisemuse seast täpselt endale sobiva kombinatsiooni.

Uue Citroëni sõidumugavust hindas žürii ideaalselt sobivaks nii linnasõiduks kui pikkade vahemaade läbimiseks maanteel. Kombineerides uue C3 Aircrossi aga Grip Control® juhiabisüsteemiga, on sellega võimalik ette võtta koguni kerge seiklus maastikul. C3 Aircrossi turvalisust ning ohutust väljendavad üheaegselt nii 12 juhiabisüsteemi kui 5 tärnine tulemus EuroNCAP ohutustestil.

"On rõõm tervitada Citroëni CEO-d Linda Jacksonit ja tema meeskonda Autobest 2018 auhinna võitmise puhul. C3 Aircross pistis rinda erakordselt teravas konkurentsis ning väljus võitjana. Esmakordselt võitis selle auhinna SUV, mis näitab omakorda žürii veendumust, et just C3 Aircross on õige auto tulevikutrende silmas pidades," sõnas žürii esimees Ilia Seliktar vahetult pärast võitja selgumist.

Töölaua versioon