PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 06.06.2017

Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team on Sardiinia ralli tarvis täiendanud oma sõitjaterivi Andreas Mikkelseni / Anders Jaegeri näol. Eelmisel hooajal maailmameistrivõistluste üldarvetuses kolmandal kohal lõpetanud ekipaaž tuleb rajale numbrit kandva Citroën C3 WRC-ga.

Citroëni tehasetiimi naasmisel FIA WRC sarja sai ainsaks eesmärgiks olla etappide võitmine. Olles senise hooaja käigus võitnud Rally Guanajuato Mexico, on eesmärk osaliselt täidetud.

Senine hooaja kulg on paratamatult sundinud Citroën Racing't laiendama oma sõitjatevalikut. Olles saavutanud eelmisel hooajal 2 etapivõitu, oli Mikkelsen parim valik täitma Stéphane Lefebvre / Gabin Moreau Poola rallini tühjaks jäänud kohta. Kuivõrd tegemist on norraka esimese etteastega uue C3 WRC roolis, organiseeris Citroën Racing uutele sõitjatele rallieelse testipäeva.

Yves Matton, Citroën Racing tiimipealik: "Pärast esimest kuut rallit on saanud selgeks, et Citroën Total Abu Dhabi WRT tulemused on jäänud mõnevõrra alla hooaja alguses seatud plaanidele. Samal ajal on Mikkelsen aktiivselt otsinud võimalust WRC-sarjas võistlemiseks. Meil on hea meel, et oleme saanud pakkuda võimalust Sardiinia rallil osaleda. Ehkki Andreasel on suured kogemused antud rallilt, ei sea me talle siiski suuri eesmärke, kuna ralli on meie uue auto jaoks täiesti uus ning tema ettevalmistusaeg on jäänud lühikeseks. Stéphane abistab Andreast eeltutvumisel ning võtab oma täiskoha C3 WRC roolis tagasi Poola ralliks."

Andreas Mikkelsen: "See on avalik saladus, et olen otsinud võimalust võistlemiseks WRC-kategoorias ning mis saaks olla veel parem, kui teha seda Citroën Total Abu Dhabi WRT ridades. Citroënil on erakordne võidusõiduajalugu ning mul on siiralt hea meel nendega koostööd teha. Võiduga hooaja esimesel kruusarallil Mehhikos näitas C3 WRC oma potensiaali ning õigupoolest ei suuda ma ära oodata, mil saan sellega võistlustulle asuda."

Sardiinia ralli sõidetakse 8-11. juunil.

 

Töölaua versioon