PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 07.07.2015

Kas sa tahad ise küsida rallisõitjate käest, kuidas nad on valmis Baltikumi suurimaks autospordisündmuseks, auto24 Rally Estoniaks? Kas sa tahad teha Eesti parimate sõitjatega koos pilti ja saada neilt autogramm kas fännisärgile või auto24 Rally Estonia ametlikule publikukavale, mis on juulikuu Top Geari vahel? 

Kui jah, siis oled oodatud neljapäeval, 9. juulil kell 13.00 Laagri Citroëni salongi Tallinnas, kus toimub auto24 Rally Estonia teine rallieelne pressikonverents, mis on avatud kõigile, kes vähegi tulla soovivad.

See on unikaalne võimalus tulla ja vaadata, kuidas sünnivad uudised ja olla ise samuti osa selles. Meedia, fännid, sõbrad, toetajad, sõitjad ja niisama huvilised, kõik on oodatud!
Koos FIA Historic meistrivõistlustel võistlejatega on auto24 Rally Estonia osalejate nimekirjas 92 meeskonda. auto24 Rally Estonia sõidetakse 17.–19. juulil Tartus, Elvas ja Lõuna-Eestis teedel. Tegu on FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapi ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Foto: Karli Saul, Delfi/Eesti Ajalehed

Töölaua versioon