PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 28.11.2017

Euroopa Aasta Auto 2018 žürii tegi teatavaks 37 kandidaadi seast 7 finalisti, kes kandideerivad ihaldatud tiitlile. Euroopa parim auto tehakse teatavaks 5. märtsil Genfi autonäitusel.

Euroopa Aasta Auto korralduskomitee on valinud Euroopa parimaid autosid alates 1964. aastast. Kuuskümmend autoajakirjaniku 23-st Euroopa riigist selgitavad igal aastal välja parima sõiduki selle hinna-kvaliteedi suhte, disaini, mugavuse, turvalisuse, tehnoloogilisuse ning keskkonnasäästlikkuse parameetrite alusel.

Tänavusel aastal on uus Citroën C3 Aircross üks lõppvooru jõudnud seitsmest kandidaadist ihaldatud tiitlile. C3 Aircrossi äärmiselt unikaalse väljanägemise ning tugeva karakteri taga on peidus erakordselt praktiline sõiduk, millele on vaid mõned kuud pärast ametlikku lanseerimist üle-Euroopaliselt tehtud juba enam kui 25 000 eeltellimust. Tulevased omanikud hindavad kõrgelt C3 Aircrossi salongi kasutusmugavust, mis Citroënile omaselt kombineerib ühte ruumikuse, ümberseatavuse ning valgusküllasuse. Kõrgele tasemele ohutuses ning sõidumugavuses viitavad12 juhiabisüsteemi, turvalisuse pitseri kinnitab aga autole maksimaalne 5-tärnine tulemus EuroNCAP ohutustestis.

Citroëni jaoks on tänavune aasta 426 000 esmaregistreeritud sõidukiga Euroopas viimase kuue aasta parim, võrreldes 2016. aastaga on olnud kasv koguni 5,6%. Vaid aastaga on uus C3 suutnud müüa enam kui 200 000 ühikut, uus C3 Aircross Compact SUV annab värske tuulepuhanguna aga kindlasti oma tugeva panuse brändi sooritusse tuleviku perioode silmas pidades.

Uue C3 Aircrossi konkurentideks saavad finaalis olema Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW 5-seeria, Kia Stinger, SEAT Ibiza ja Volvo XC40.

Euroopa Aasta Auto 2018 tehakse teatavaks rahvusvahelise Genfi autonäituse raames 5. märtsil.

 

Töölaua versioon