PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 14.05.2019



Citroën värske ideeauto 19_19 Concept sümboliseerib ühtaegu nii brändi 100. juubeliaastat kui nägemust tulevikuautost. Veebruaris esitletud Ami One Concept' kõrval on tänavu tegemist juba teise kontseptautoga, mille puhul on rõhku pandud tulevikutehnoloogiatele ning muidugi mõista mugavusele. Mõlemad autod lähtuvad tänaste suurlinna autokasutajate free-to-move põhimõttest, mis ühendab endas auto lühirendi ning keskkonnasäästliku mõttelaadi.

Uus ideeauto on 19_19 Concept paljuski inspireeritud lennundusest. Nii on selle kapsli-kujuline sõitjateruum ning ülejäänud kerekuju rõhutatult aerodünaamiline. Vaatamata väliskujule on 19_19 Concept'i sisemus kui elutuba: Advanced Comfort istmed koos naturaalsete materjalidega mõjuvad ühtviisi õdusalt ja mugavalt.

Täiselektriline mootor tagab sõiduulatuse 800 km, suutes vastava infrastruktuuri olemasolule laadida end ka sõidu ajal. Sõidumugavuse eest hoolitsevad Progressive Hydraulic Cushions® vedrustus ning täisautonoomne juhtimissüsteem.

"19_19 Concept on meie nägemus innovatsioonist ja automaailma tulevikust, kuhu on kokku koondatud Citroëni senised 100 aastat. Jätkame brändina oma klientide soovide arvestamist ning sellest ideest tuleneb ka meie slogan "Inspired By You," ütleb Citroëni CEO Linda Jackson.

19_19 Concept näitab end avalikkusele esmakordselt 16. mail VivaTech üritusel Pariisis.

Töölaua versioon