PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 23.10.2018

Autobesti žürii valis 20 kandidaadi seast välja 6 finalisti, mille hulgast leiab koguni kaks Citroëni - uue Berlingo ja C4 Cactuse. Auhinna 18 aastase ajaloo juures on see üldse esimene kord, kui mõni tootja pääseb lõppfinaali kahe mudeliga. Autobest 2019 "Best Buy Car of Europe" selgub tänavu 15. detsembril.

Citroën jaoks on uus Berlingo oluline verstapost, olles brändi enimmüüdud mudel 17 riigis, sh Eestis. Kogu maailmas jääb see alla üksnes uuele C3-le. Alates 1996. a on toodetud kokku enam kui 1,5 mln Berlingot ning ootused uuele mudelile ei erine mingil moel Citroën traditsiooniliselt lubadusest pakkuda kliendile ideaalset vabaaja peresõidukit.

Uus C4 Cactus on aga auto kui ei ükski teine, mida tänaval kohata võib. Ning mitte ainult välimus pole see, mis C4 Cactuse juures meeli köidab - uus luukpära pakub tänu Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) vedrustusele ja Advanced Comfort istmetele antud autoklassis seninägematut sõidumugavust.

Mõlemad Citroënid on varustatud parima moodsa tehnoloogia ning jõuallikatega, mis omakorda aitavad hoolitseda sõitjate turvalisuse, mugavuse ning säästlikkuse eest.

Autobest žürii koosneb 31 Euroopa riigi 31 autoajakirjanikust ning finalistid selgitatakse välja 13 kriteeriumi alusel. Ehkki autosid hinnatakse peamiselt nende hinna, disaini, mugavuse ning tehnoloogilisuse aspektist, ei jäeta tähelepanuta ka näiteks hooldustega kaasnevaid kulusid. Autobest 2019 "Best Buy Car of Europe" lõppfinaal toimub 15. detsembril ning mõlemal Citroënil on olemas kõik eeldused üldvõidu võtmiseks. 
Olgu märgitud, et nimetatud maineka auhinna võitis 2018. a Citroën C3 Aircross.

Töölaua versioon