Lisatud 07.01.2019



Tähistamaks 100 aasta möödumist brändi loomisest, toob Citroën uue aasta esimeses pooles turule valiku juubelihõngulise eriseeria mudelitest C3, C3 Aircross, C4 Cactus ja C4 Spacetourer ja Grand C4 SpaceTourer. “Origins since 1919” kollektsiooni kuuluvad autod ei paista silma vaid nende tavapärase eristuva disaini ning elegantsuse poolest - eriseeria autod eristuvad spetsiaalsete pronksikarva signatuuride, eriliste velgede ning eri tüüpi sisu poolest.


Andmaks suure juubeli puhul aimdust brändi ajaloost ning selle olulisusest tänapäeva kontekstis, on Citroën oma muuseumieksponaate kasutades loonud autentse pildiseeria ajaloolistest ning tänapäevastest mudelitest. Ehkki ajapikku on tehnoloogia muutunud, on Citroënide personaliseerimisvõimalused, iseäralikkus, avangardistlik modernsus ning mugavus jäänud mis tahes kümnendil silmapaistvaks.



CITROËN 100!

Citroën on 100 aasta jooksul tutvustanud maailmale mitmeid uuendusi. Alati erakordne ja mitte kunagi keskpärane - just nagu sina! Vaata videost, mis moodi näeb välja evolutsioon à la Citroën:


Leia rohkem informatsiooni ajalooliste Citroënide kohta leheküljelt: http://www.citroenorigins.co.uk/en

Töölaua versioon