PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 04.10.2015

C_42, Citroëni rahvusvaheliste näituste ruumes Pariisis Champs-Elyséel, avatakse uus hooaeg “CITROËN [RE]MIX!”-ga. See näitus on intrigeeriv valik autodest ja kontseptsioonidest, minevikust ja olevikust.


Näitusel on kohal CACTUS M kontsept, mis on C4 Cactuse taasesitus interpreteerituna müütilisest Méharist. CITROËN kutsub külastajaid ajarännakule, et heita pilk jäljendamatule loomingulisele minevikupärandile.
Nii on sellel näitusel kõrvuti tänapäevase C4 Cactuse ja C4 Picassoga mõned unikaalsed automaailma loomingud:

UFO: aastal 2011, lõi staardisainer Ora-ïto CITROËNile UFO. See on mutant pool-auto pool-UFO, aga samas eksimatult CITROËN. See on ratasteta kulgur, mis peaks liuglema neljal balloonil.

 CITROËN C10 PROTOTYPE on 90ndatel André Lefebvre poolt juhitud projekt loomaks ülikerget pereautot. Aerodünaamiline viimistlus ja monoliitsus olid sellel epohhil revolutsioonilised.

 CITROËN 2 CV 007. See väike CITROËN oli hõbeekraanide staar, üks kolmest 2CVst, mida kasutati 1981. aastal James Bondi filmis „For Your Eyes Only“. Filmis lõid kaasa Roger Moore ja Carole Bouquet ning auto oli näha ka filmi reklaamplakatitel.

 CITROËN GS ARROWS. Selle kunstiauto juures oli 1976. aastal tegev kunstnik Jean-Pierre Lihou ja see sõiduk kutsub külastajad otse 70ndatesse. Pikantsed värvid (73 tooni) ja tuulenooled annavad ettekujutuse visionäärist kunstniku energiaauto konstseptsioonist.
Aga lisaks erakordsetele automudelitele pakub külastajatele rõõmu valgusmikseri konsool, millega on võimalik panna näitusekeskuse valgustus muusikarütmi. Aga see on vaid üks põnevatest asjadest sellel sügisel C_42s. Mõned veel: 

► Hüpe. Näituse külastajad saavad teha „endli“ hüpates batuudil C_42 ülemisel korrusel. Foto võib lasta saata endale e-postiga või printida vaid poole euro eest.

 Kiiruselamus. See seadeldis, C_42 rallialal on inspireeritud tuueltunneli testist, mida kasutatakse autode disaini loomeprotsessis. Külastajad saavad kogeda tunnetesegu helist, valgusest ja tuulest. Selle elamuse eest tuleb välja käia 2 eurot.

 Ole õnnelik. See on laiekraan interaktiivne seade, ku külastaja saab valida sõna ja lisada sellele optimistliku meeleoluga heli, mis rõhutab CITROËNi väärtusi. Valitud kombinatsiooni saab külastaja jagada sotsiaalvõrgustikes.

 

 

Töölaua versioon