PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 24.05.2018

Oma rahvusvahelise linnamaasturite tootearendusprojekti käigus esitleb Citroën täna uut C5 Aircross linnamaasturi Euroopa versiooni. Citroëni uus lipulaev, klientide ootustest inspireeritud uue põlvkonna linnamaastur on ainulaadse ja jõulise loomuse ning 30 täiesti uue välisilme kohandamise võimalusega. Citroëni Advanced Comfort® programmi eestvedaja C5 Aircross on oma klassi kõige mitmekülgsemate võimalustega ja mugavaim mudel. Progressive Hydraulic Cushions® vedrustuse ja Advanced Comfort Seats istmetega mudel pakub uut ja samas väga citroënilikku sõidukogemust. Linnamaasturil on enneolematud kohandamisvõimalused: kolm üksteisest sõltumatult liigutatavat, allaklapitavat ja kallutatavat tagaistet ning oma klassi suurim pagasiruumi maht suurusega 580–720 liitrit. Uus C5 Aircross on moodne ja kõrgtehnoloogiline ning varustatud 20 juhiabisüsteemiga, mille hulka kuuluvad näiteks juhi teel abistamise süsteem Highway Driver Assist, autonoomsuse teise taseme juhtsüsteem ning veojõusüsteem Grip Control koos kallakult paigaltvõtu abiga Hill Assist Descent. Linnamaastur on varustatud kuue ühenduvus-tehnoloogiaga, võimaldades muu hulgas ka nutitelefoni juhtmeta laadimist. C5 Aircrossi toodetakse Prantsusmaal Rennes-La Janais’ tehases ning tuuakse Euroopas ja mujal maailmas müügile 2018. aasta lõpus. See saab olema esimene Citroëni mudel, mis tuleb 2019. aasta lõpus välja ka pistikhübriidina.

Pärast selliseid mudeleid nagu C3 Aircross, mida on siiani müüdud koguni 80 000 autot, ning C5 Aircross, mis lasti turule Hiinas ja mida on müüdud juba 40 000, ja C4 Aircross, mille esmaesitlus toimus aprilli lõpus Pekingi autonäitusel, jätkab Citroën oma rahvusvahelise linnamaasturite tootearendusprojektiga, lastes turule C5 Aircrossi Euroopa versiooni.

Citroën on hoolega kuulda võtnud soove klientidelt, kes ei taha enam praktilisust välimuse arvelt ohverdada, ning asub tegutsema maasturite segmendis, pakkudes sellel hoogsalt kasvaval turul, mis moodustab neljandiku kogu maailma sõidukite müügist, autojuhtidele uusi võimalusi. Citroën lisas C5 Aircrossi kere hoogsale stiilile täiesti uuel tasandil autosisese mugavuse. See näitab Citroëni oskust lisaks enda ainulaadsele identiteedile end taas mugavuse teenäitajana kehtestada, avades tee uuele klientidest inspireeritud linnamaasturite põlvkonnale. 

Uus C5 Aircross linnamaastur: ainulaadne ja isikupärane oma klassis

Uus tugeva iseloomuga C5 Aircross paistab silma oma omapäraste, energiliste ja jõuliste joontega. See 4,5 meetrit pikk, jõuline ning võimas, kuid siiski mitte uhkustav mudel paistab maasturite segmendis silma oma voogavate joontega, mida rõhutavad atraktiivsed graafilised detailid, nagu Airbump®, suured 720 mm diameetriga rattad, 230 mm kliirens ja omanäolised katusereelingud. Salong on kaitsev ja avar, armatuurlaud rõhutatult horisontaalne ja istmed mugavalt kumerad. Linnamaasturi kõrgus tekitab tunde, nagu auto domineeriks tee üle, ning mugavust suurendavad ka lai keskkonsool ja soojad materjalid.

Sarnaselt teiste uuemate Citroëni mudelitega on ka C5 Aircrossil palju erinevaid kohandamisvõimalusi. Välisilme kujundamiseks on saadaval ligikaudu 30 kombinatsiooni, seitse keretooni, must kahetooniline katus ja kolm värvipaketti, mille juurde kuuluvad ka värvilised detailid eesmisel põrkeraual, Airbump® esiuste alumisel osal ning katusereelingud. C5 Aircross on saadaval ka viie sisekujunduse paketiga, mille harmoneeruvad värvid ja materjalid lisavad trendikasse ja kvaliteetsesse mugavalt šikki stiili selgejoonelisust ning soojust. 

Uus C5 Aircross linnamaastur: oma klassi mugavaim ja suurimate võimalustega

Citroëni Advanced Comfort® programmi eestvedaja, uus linnamaastur C5 Aircross paistab silma oma mugavuse ja interjöörilahendustega. Täiustatud on Citroënile iseloomulikku üldist mugavust ja viidud läbi kaks suuremat uuendust: Citroëni Progressive Hydraulic Cushions® vedrustus ja Advanced Comfort istmed, millel on enneolematu võime teel ette tulevaid ebatasasusi pehmendada ja pakkuda tõelist sõidumugavust ning seeläbi suurepärast sõidukogemust kõigile reisijatele.

Uus C5 Aircross pakub oma klassis ainulaadseid kohandamisvõimalusi, mis tulenevad Citroëni erakordsest oskusteabest kompaktautode maailmas, uhkeldades näiteks kolme üksteisest sõltumatult liigutatava, allaklapitava ja kallutatava tagaistme ning oma klassi suurima pagasiruumiga, mille maht on 580–720 liitrit.

Uus C5 Aircross: kaasaegne ja kõrgtehnoloogiline uue põlvkonna linnamaastur

Uus C5 Aircross käib ajaga kaasas ning on varustatud 12,3-tollise TFT-näidikupaneeli ja 8-tollise projektsioonmahtuvusliku puuteekraani, 20 uue põlvkonna juhiabisüsteemi, sealhulgas näiteks Highway Driver Assist süsteemiga, ning autonoomsuse teise taseme juhtsüsteemi ja kuue täiustatud ühenduvustehnoloogia. Uus maksimaalse ühenduvusega mudel on varustatud nutitelefoni juhtmevaba laadimise võimaluse ehk ConnectedCAM Citroën® süsteemiga. Võimsate ja töökindlate 130–180 hj bensiini- ja diiselmootorite ning uue EAT8 automaatkäigukastiga C5 Aircross on esimene Citroën, mis 2019. aasta lõpust on saadaval ka pistikhübriidina (PHEV).

Uut C5 Aircross linnamaasturit, mida esitletakse Euroopas 2018. aasta lõpus, toodetakse Prantsusmaal Rennes-La Janais’ tehases. 

„Mul on väga hea meel täna esitleda Prantsusmaal Rennes’is toodetud uut linnamaasturit C5 Aircross, mis tuleb müügile 92 riigis üle maailma. See uue põlvkonna linnamaastur täiendab Citroëni hiljuti uuendatud tootevalikut ja on kogu kaubamärgi identiteediga – kujundus, mugavus ja kohandamisvõimalused – suunatud olulisele linnamaasturite segmendile. Uus C5 Aircross on Citroëni uus lipulaev, mis hakkab vedama kaubamärgi rahvusvahelist kasvu.“ Linda Jackson, Citroëni tegevjuht

 

Töölaua versioon