PRIVAATSUSTINGIMUSED JA KÜPSISTE POLIITIKA

See leht kasutab küpsiseid. Jätkates selle lehe sirvimist, nõustute meie küpsiste kasutamisega. Privaatsustingimused ja küpsiste poliitika

Lisatud 05.01.2018

C3 niigi värviküllane mudelipalett saab juurde eriseerias ja koostöös moeväljaandega ELLE loodava mudeli C3 Elle Special Edition. Stiilne linnaauto on mõeldud ennekõike neile, kes näevad autos miskit muud, kui üht igavat tarbeeset. Lisaks pole vist üleliigne mainida, et peamise kliendigrupina nähakse siiski trenditeadlikke naisterahvaid.C3 Elle Special Edition põhivärviks on Polar White valge, katusetoon aga spetsiaalselt antud erimudelile loodud Soft Sand beež. Roosat karva on udutulede ümbrised ning esimene seitsmest Airbump'i mügarikust. Sisemusest leiab ainult tollele mudelile omase Cherry Pink roosaka armatuurlaua ümbrise ning roosa tikandiga helehallid istmepolstrid. Mõistagi on eriseeria mudelid varustatud ELLE'i signatuuriga.

C3 Elle Special Edition baseerub varustustasemel Shine, mistõttu on erimudel varustatud rohkel hulgal moodsa tehnoloogia ning turvavarustusega. Teiste seas väärib ülesloetlemist Citroën Connect Nav, Active Safety Brake, Citroën Connect Box, automaatne kaugtulede lülitus, juhi tähelepanu hajumise hoiatus jne.

C3 Elle Special Edition hakkab olema saadaval tuntud valikus jõuallikatega, sealhulgas 6-käigulise automaatkastiga varustatud mootoriga PureTech 110 S&S. Uus mudel hakkab olema saadaval alates märtsist.

Töölaua versioon