Lisatud 19.02.2019

Citroëni avalikustas oma visiooni tuleviku linnasliiklemisest ning autost, mis teeb selle taaskord võimalikuks kõigile. Täpselt nagu legendaardne 2CV aastakümneid tagasi.


Citroëni tähistab oma 100. juubeliaastat innovaatilise ja julge kontseptautoga AMI ONE CONCEPT, mida näidatakse esmakordselt avalikult märtsis toimuval Genfi autonäitusel. Uue elektri toel liikuva ideeauto rõhuasetus on loomulikult seatud tehnoloogiale ning visioonile, mil moel kaasaja linnas liiklemine toimuda võiks.

Citroën annab AMI ONE CONCEPT näol vastuse tarbijate igapäevasele käitumismustrile ning igipõletavale küsimusele suurlinnade CO2 reostusele ning parkimisproblemidele - tuleviku auto on tilluke, täiselektriline, turvaline ning igati lihtne kasutada.

AMI ONE CONCEPT ei nõua juhiluba ning auto kasutamise periood saab vastavalt vajadusele olla kas 5 minuti või 5 aasta pikkune - lihtsalt broneeri endale mobiiliäpi abil sulle sobivas kohas asuv sõiduk ning sõida!

Vaevalt 2,5-meetrine AMI ONE CONCEPT mahutab kergesti 2 täiskasvanut, mis on uuringute järgi isegi rohkem, kui keskmine linnaliikleja praktiliselt igapäevaselt vajab. Nõnda toob Citroën tagasi juba 2CV aegadest pärineva idee vabadusest, mille võrdkujuks naljakas pisiauto enam kui pool sajandit tagasi oli. AMI ONE CONCEPT on just seal, kus teda vajad, ning täpselt nõnda kauaks, kuni teda vajad.

Töölaua versioon